حماس خواستار تشکیل کمیته حقیقت‌یاب بین‌المللی شد نبیه‌بری: حزب‌الله به آتش‌بس پایبند و با ارتش هماهنگ است واکنش اروپا به تعرفه‌های جدید آمریکا غریب‌آبادی: گزارش آژانس با هدف استفاده سیاسی بر برخی ادعا‌های بسته شده تمرکز دارد کشتاری جدید در مرکز توزیع غذا در جنوب غزه با ۳۰ شهید و ۱۲۰ زخمی انگلیس به دنبال خرید جنگنده‌های آمریکایی با قابلیت استفاده از تسلیحات اتمی تاکتیکی عراقچی به گروسی: ایران به هر تحرک نامناسب اروپا واکنش مقتضی نشان می‌دهد الجولانی: ما و اسرائیل دشمنان مشترک داریم / مهره کسی نیستم المیادین: تهران به اروپا درباره هرگونه تشدید تنش هشدار داده است همسر نتانیاهو: ترامپ و شوهرم قربانی «دولت‌های پنهان» هستند وزیر خارجه عربستان وارد دمشق شد ادعای برخی رسانه‌های غربی به نقل از آژانس: ایران تولید اورانیوم ۶۰ درصدی را تسریع کرده است «ناوگان آزادی» فردا به مقصد غزه حرکت می‌کند عراقچی: انرژی هسته‌ای حق مسلم مردم ایران است / سیاست خارجی نه شرقی و نه غربی به معنای نفی روابط با غرب و شرق نیست ترامپ: تعرفه فولاد به ۵۰ درصد افزایش می‌یابد

حماس: اشغالگران تاوان وحشی‌گری خود را خواهند پرداخت

جنبش حماس با تاکید بر لزوم انجام اقدام بین‌المللی برای توقف توحش صهیونیست‌ها در نوار غزه تاکید کرد که اشغالگران تاوان جنایت‌های خود علیه غیرنظامیان فلسطینی را می‌پردازند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۹ - ۰۳ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 23
کد خبر: ۲۴۶۵۹۸

به گزارش راهبرد معاصر، در پی افزایش جنایت‌های وحشیانه‌ای که دیروز ارتش اشغالگر در مناطق مختلف غزه مرتکب شد، جنبش حماس فلسطین با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: دشمن نازی صهیونیستی به حملات وحشیانه علیه غیرنظامیان بی دفاع در نوار غزه ادامه می‌دهد و کشتارهای هولناکی علیه کودکان، زنان و سالخوردگان مرتکب شده است.

 

در بیانیه حماس به این منظور آمده است که اشغالگران یک منطقه مسکونی را در اردوگاه الشاطی در غرب شهر غزه و محله التفاح و الزیتون و همچنین چادرهای آوارگان را در منطقه المواصی در غرب خان یونس و رفح هدف قرار دادند که منجر به شهادت ده‌ها غیرنظامی شد.

 

حماس افزود: این جنایت‌های وحشیانه صهیونیست‌ها در راستای ادامه جنگ نسل کشی است که اشغالگران از بیش از 8 ماه گذشته و با زیر پا گذاشتن همه قوانین بین‌المللی علیه غیرنظامیان در نوار غزه آغاز کرده‌اند.

 

این جنبش فلسطینی تاکید کرد: سلسله جنایات وحشیانه صهیونیست‌ها علیه غیرنظامیان، مستلزم اقدامی موثرتر و جدی‌تر از سوی جامعه بین‌المللی و نهادهای آن است تا رژیم جنایتکار صهیونیستی را مجبور به توقف وحشی‌گری خود علیه مردم بی دفاع فلسطین در نوار غزه کند.

 

حماس بار دیگر تاکید کرد که اشغالگران و رهبران نازی آن تاوان جنایت‌های خود علیه مردم فلسطین را خواهند پرداخت و این جنایت‌ها هیچ تاثیری بر اراده مردم فلسطین ندارد و موجب عقب نشینی آنها از راه مبارزه و مقاومت نخواهد شد. تا زمانی که اشغالگران به طور کامل از سرزمین فلسطین اخراج شوند و دولت مستقل فلسطین به پایتختی قدس تشکیل گردد، مقاومت ملت فلسطین ادامه خواهد داشت.

 

این بیانیه بعد از آن صادر شد که ارتش رژیم اشغالگر در دو جنایت وحشیانه در محله التفاح و اردوگاه الشاطی غزه دست کم 50 فلسطینی را به شهادت رساند و ده‌ها تن را زخمی کرد.

 

بعد از ظهر دیروز صهیونیست‌ها محله التفاح و اردوگاه الشاطی در غزه را هدف حملات وحشیانه هوایی و توپخانه‌ای خود قرار دادند که در جریان آن تعداد زیادی از خانه‌ها کاملاً ویران شد و ده‌ها نفر که اغلب آنها زن و کودک بودند به شهادت رسیدند./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار